fredag 11 december 2009

golvetHar legat på golvet och lyssnat på musik ikväll.
Precis nu läser jag ur en av mina gamla emobloggar och undrar om saker verkligen blir bättre som alla säger. I över ett år har det ju blivit värre.
Mitt huvud spränger.

EMOBLOGGEN

19 kommentarer:

 1. saknar dig och blir ledsen när du är ledsen.

  SvaraRadera
 2. Åh. Jag vill skriva något upplyftande, men det är så svårt att veta vad.

  SvaraRadera
 3. jaaa, väldigt bra.
  den handlar ju om att sätta dit maktgalna människor, sånt gillar jag.fast ville slå mot duken lite ibland hehehe.

  SvaraRadera
 4. vet du, saker blir bättre. Iallafall lättare. Men saker blir även svårare. Det går upp och ner, ibland ner alderless för länge. men det går upp, någongång. Det tror jag.


  sv: duy vill inte ha mensvärk :O

  SvaraRadera
 5. åh! tack så himla mycket.

  Känns fel att lägga in någon kommentar här om hur du mår eftersom jag inte känner dig alls och så. Men det gör ändå ont att se att du inte mår bra. Jag önskar att du gjorde det.

  SvaraRadera
 6. livet är etthelvet vilket man måste njuta av.
  jag tror att allt en dag blir bra, jag vet inte när den dagen kmr, emn en dag så ska det fan bli bra! annars blir jag arg!
  hoppas du mår bättre snart, ha det

  SvaraRadera
 7. Inte för att vara sådan, men jag föraktar de som skrivit innan att det går upp och ner och det blir bättre blablabla. Det är bara elekt att säga så. Visar bara på oförstånd och så. Blir bara mer cp i huvudet när folk skriver så. Ville bara säga det. Jag vet hur det är. Inte hur det är för dig, men hur det är att hata och vara rädd för livet i sig.

  SvaraRadera
 8. baby!
  jag djar på stars n bars. luxury!

  SvaraRadera
 9. då undrar jag vad som är elakt med att skriva att det kommer gå upop och ner LIVET ÄR SÅ. det är inte guld och gröna skogar hela tiden. Jag har vart i helvetet och vänt. jag vet hur det känns att inte se något att inte se något annat.Jag blir arg.

  SvaraRadera
 10. du är fin! (http://disabella.devote.se)

  SvaraRadera
 11. Jag hoppas det blir bättre. Jag känner inte till din historia. Men alla säger till mig att det blir bättre - och jag vågar inte göra annat än att hoppas att det blir det. För om det inte blir bättre finns det inget kvar. *kram*

  SvaraRadera
 12. ich weiS nicht genau verstehst du deutsch oder nicht,aber ich habe eine moglichkeit dir mit Translator lesen.Ich kann nur sagen,dass ich mag weiS auch sehr.Bei uns,im Winter alles iat weiS,weil ich in Russland wohne.Heute war es - 20, alle Leute sind auch weiS.

  SvaraRadera
 13. tråkigt att du är ledsen men du är i alla fall typ den snyggaste jag sett

  SvaraRadera