söndag 10 januari 2010

Jag som Na'vi Avatar


Jag och Oliver såg Avatar i 3D på bio. Jag trodde inte filmen skulle vara lika bra som den utgav sig för att vara. Jag trodde de hade lyckats med sin reklamkampanj otroligt bra bara men shit, jag blev förälskad.

Jag blev så nyfiken på hur min na'vi avatar skulle se ut så jag photoshopade mig ganska rejält. Känner ni igen mig?
KLICKA PÅ BILDEN för att se den större, bättre och i sin fulla prakt.

17 kommentarer:

 1. åå myspys!
  lyssnar på musiken nu. hehe och sov till den igår.
  är du bakisss idag eller? hihih

  SvaraRadera
 2. Hur fick du göra en Avatar av dig själv!?

  SvaraRadera
 3. Åh jösses. Jag råkade snubbla in på din bilddagbok och nu vet jag inte riktigt vart jag ska ta vägen. Du är den snyggaste människa jag någonsin sett, chocken fick mig att sätta i halsen. Jag trodde inte att en vanlig dödlig människa kunde vara så vacker (fast jag vet i och för sig inte om du är vanlig och/eller dödlig). Tänkte skriva en kommentar på bdb, men eftersom tusen andra människor redan gjort samma sak kände jag mig otroligt fånig så jag gick hit istället (du har rätt, bdb har fallit utför stupets kant). Jaja, det var bara det jag ville säga.

  SvaraRadera
 4. Den filmen är jättebra. Din avatar blev amazing.

  SvaraRadera
 5. Älskar avatar <3

  SvaraRadera
 6. Fan va snygg du skulle va som Na'vi .. ska också göra en sån här efter jag sett filmen höhö. Och du ska få se dom redskapen om du vill.. jag kanske ska rulla dom över din hud... o_o mm.. blod

  SvaraRadera
 7. å du är verkligen duktig!
  blir lite avundssjuk!

  SvaraRadera
 8. /Svar/ hihi tack så mycket! So are u! :D

  SvaraRadera
 9. (ganska irrerelevant till inlägget och det här antagligen min enda kommentar någonsin men jag ville bara - uppenbarligen i likhet med en jävla massa andra - säga att du kan vara det snyggaste jag sett. på ett väldigt konstigt sätt för normalt sett attraheras jag av helt andra pojkar än du. men det är nåt särskilt som gör mig lite galen)

  SvaraRadera
 10. dude...bilden är helt sick! asgrym.

  SvaraRadera
 11. Du får så sjukt gärna ordna min Avatar också, haha min vart inte hälften så bra när jag skulle göra den. Sjungit in låten till filmen (finns på min hemsida), så jag förstår verkligen faschinationen.

  /J

  SvaraRadera
 12. OH! Hur lyckades du med det? jag har suttit o pillat hur mkt som helst min ser bara konstig ut =/ *help?*

  SvaraRadera
 13. Fyfan ge mig KUK asså din hora

  SvaraRadera