tisdag 11 maj 2010

ROCKLIV vs BAL

Det vanligaste jag tror jag skriver i min blogg är att jag MÅSTE uppdatera hahaha. Var nära på att skriva det nu med, och på ett sätt gjorde jag det.

Nej men helgen som var blev det gratis öl och smirn office igen, san francisco och kotte kotte kottemos i ett kollektiv!Var även på bal igår! Oliver har tagit bilden och jag har tagit den från hans blogg. Det är skönt att vi har exakt samma bildstorlek på våra bloggar :P:P:P

14 kommentarer:

 1. Du är sådääär väldans jättesnygg.

  SvaraRadera
 2. VAD FAN MENAR OLIVER MED DET HÄR?! ÄR DOM TILLSAMMANS?!

  SvaraRadera
 3. hahah kommentaren över <3

  fin är du.

  SvaraRadera
 4. Nej, men seriöst. är dom ihop?

  SvaraRadera
 5. fattar inte vad "Oliver menar med det här"? Eller va?
  Spekulera vidare

  SvaraRadera
 6. HAHA, du har faktiskt rätt! Försöker vara kort och koncilt men brukar oftast trava iväg och bli superlånga meningar. Sen så är det även ett talspråk i bloggen, mitt talspråk som verkligen är annorlunda ;) och nu när jag gjorde en smiley så ser jag det som ett mellanrum typ.. därav den långa meningsbyggnaden! Men feel free to teach me ;)
  KRAM!

  SvaraRadera
 7. jag undrade bara om oliver är tillsammans med henne?

  SvaraRadera
 8. har inga pengar på mobilen, är pank. och idag åker jag till tyskland. men du får jätte gärna slå en signal (: din röst är saknad, pusss :*

  SvaraRadera
 9. Oh no.. he has a girlfriend..(( I thought I could be her

  SvaraRadera
 10. You are excellent. I never saw the young man so fine as you. Unfortunately I do not speak on-shvedski. But I am assured you will understand me in English. Your eyebrows and a hairdress have demented me =)))))))

  SvaraRadera
 11. vad är det här för himla kommentarer?!?!??! hahahha.

  SvaraRadera