måndag 13 januari 2014

EGOBILDER FRÅN LONDON


Jag vet att ni har gått hemma och gråtit för att ni inte fått sett dessa så här kommer de! De är från när jag och Elin var i London i Oktober haha!


Alla bra resor börjar med Öl!


Och Gin sa Elin och beställde det och Ginger Ale av Flygvärdinnorna!

Sen är resten redlöst. Eller i alla fall efter vi köpte en liter Jäger på flygplatsen vi landade på och satt och kroggade hela vägen till London. Det tog typ en timma? eller något och ja när vi checkade in typ mitt i natten så var vi sugna på öl och bagav oss ut mitt i centrala London.
Vi bodde precis vid Oxford Street men det sa mig ingenting då. På natten var det inget folk och jag visste inte alls var vi var. Dock såg jag att Soho lg i närheten och tänkte att där måste ju finnas öl. Elin frågade alla på vägen och tillslut hittade vi ett ställe där de lät oss dricka varsin!!Lite halvslitna begav vi oss till Internet där de sålde kaffe och frukost!Åkte tunnelbana! Kollektivtraffiken är en av de saker som intresserar mig mest i andra städer, hahaha, så jävla töntig är jag!!!!!Men resan hade ett mål och det var till Ylva Kemi som var i London med sin skola!


Resten av dagen shoppade vi kläder och fan det fanns så mycket tyckte jag. Stockholm suger ju. Men Oxford Street var ju värre än Nordstan och T-Centralen sammanlagt + 100 :(. Som ni ser avslutade vi med favvorit måltiden Peniz. (Denna bild har jag tagit så Andrea Mukka kan photoshopa in sin penis)Det gick typ 100 bussar förbi oss så vi hoppade på en vi trodde gick rätt. Satt längst upp längst fram och groggade i vanlig ordning när skylten man ser vilken nästa station är, slutade fungera. Paniken spred sig och när allt kändes fel hoppade vi av och så var det rätt! Vi började gå uppför en gata som kändes rätt och hittade stället vi skulle på. Folket där såg sämst ut men bredvid sprang det fram en tjej in i en telefonkiosk där hon rökte och kroggade!!Vi tänkte att det är så man gör i London och gjorde likadant! Sen gick vi dit hon gick.Vi träffade två tjejer där som hette Hanna och Hanna men bara Elin fick en bild på dem. Mycket snygga och grymma flickor!! Det var ändå ett bra ställe vi var på men de sa att det nog var fler som oss på stället bredvid dit vi hade tänkt gå men de visste nog ej vad vi gillade. Hamnade på någon efterfest, sen gick vi ut igen på en till klubb och sista dagen turistade vi och höll på att missa flyget hem! HAHA.

hejmumrik och popprinsen på äventyr jao. Alla livrädda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar