fredag 11 juli 2014

GÖTEBORG! 30°C! [BILDBOMB]Okej, detta är ju i Farsta men resan började här! SUPERVARMT och världens bästa brygga med typ två andra farstalovers på. Synd med sjö dock men svalkar ju i alla fall. Fick ta taxi till tåget. Anledning: Tunnelbanan.I Göteborg tänkte en ju att det skulle regna och vara svalare men Göteborg är ju en ångbastu!! Tropikerna. Det var ånga över åkrar och ängar och hagar och mamma och pappas tapeter lossnade från väggarna. och.

Åt väldigt ovegansk frukost. Fast packade ner ägget i kylväskan. Plockade även biggaråer som även de fick trängas bland kylklamparna.Tog bilen till Malin och plockade upp henne för vi bor vid havet men folk vill jämt åka till södra skärgården?? Skitstörigt.

Såklart var det ju totalt fullt på alla parkeringar men jag hörde av mig till en jag känner och parkerade hos honom hehehe. Vi åt glass i väntan på båten ut mot Vrångö. Älskar att vi har typ klor istället för händer. Mycket bättre.

Så jäääävla götttttttttt liiiv. Malin är så himla vacker inifrån och ut men orkar knappt!! Dör på de där fina färjorna ut i södra skärgården ändå. Trots norra är bättre. Bohuslän > Västergötland


På kvällen så blev det så att William och Sarah följde med hem till mig, drack Redbull Jäger och öl och hade det mycket fint!!
Åkte ut  skäggig med syrrans killes föräldrars båt och mötte upp Mamma och Pappa som var på Ängholmen. Hade lämpliga solbrillor för ändamålet. Sånna som har en krok bakom örat.


Här är vi på Porsholmen. Har ju inga bilder på när JAG badar som är förståeligt men det gjorde jag ju typ hela tiden med. Men visst är de fina mina föräldrar!?!?Sen så åt vi glass med jordgubbar innan jag åkte in och tog några öl med Ylva och Linnea!

Det är lika varmt idag igen sååå kommer väl försöka luta ut någon hit!!

1 kommentar: